Distriktets holdturneringer

Serie 1

Turneringen er for hold, der gerne vil kvalificere sig til at spille Jysk-Fynsk kvalifikation, hvorfra vejen går videre til Jysk-Fynsk mellemrække og til forbundets divisioner.
Der er fri tilmelding for hold på max. 6 spillere fra distriktet, og ingen af disse må være tilmeldt på hold i højere række.
Tilmelding på www.mbridge.dk/4400 
Der spiller over max. 3 weekender. Spillested bekendtgøres, når vi kender deltagerantallet.
 
Distriktshold
Turneringen er distriktets mesterskab for hold. Turneringen spilles privat og der er fri tilmelding for hold på max. 6 spillere.
Tilmelding på www.mbridge.dk/4400 
Turneringen spilles i regionalt opdelte puljer.
Ved flere end en pulje spilles der distriktsfinale. Ved kun en pulje, betragtes denne som finale. Distriktsfinale 9. april 2017 i Varde.
Turneringen er for hold, der gerne vil spille holdturnering i distriktet. Turneringen spilles privat og der er fri tilmelding for hold på max. 6 spillere.
Tilmelding på www.mbridge.dk/4400 
Turneringen er for spillerne der styrkemæssig rangerer som klubspillere. Turneringsansvarlige forbeholder sig ret til at henvise et hold tilA-rækkenovenfor. Turneringen spilles i regionalt opdelte puljer. Ved flere end en pulje spilles der distriktsfinale. Disteriktfinale 9. april 2017 i Varde.
 
Klubhold
Turneringen er for klubber. Dette er den eneste turnering i Danmark, hvor klubber spiller imod hinanden.
Tilmelding på www.mbridge.dk/4400